PW Container

Meld je aan voor onze nieuwsbrief...

De containerspecialist

Met ruim 30 jaar ervaring in container bouw op maat, mag PW Container zich met recht dé containerspecialist van Nederland noemen. De ontwikkeling en productie van dit oer-Hollandse product vindt geheel in eigen huis plaats, waarbij we door het efficiënte productieproces nog steeds hoogwaardige containers tegen een concurrerende prijs kunnen aanbieden.

Klantspecifiek gebouwd

Tijdens de ontwikkeling en productie van uw container(s) op maat, vindt er continu nauw overleg met u plaats om de container(s) naadloos aan te laten sluiten bij uw wensen en eisen. Van tekening tot specificaties, productie en assemblage… ons enthousiaste team vakkundige en ervaren medewerkers zorgt ervoor dat uw containers geheel naar wens worden geproduceerd!

Veiligheid boven alles

Vanzelfsprekend voldoen onze containers aan alle eisen op het gebied van Arbo- en milieuwetgeving. Hiermee kunnen wij de veiligheid garanderen.

Korte lijnen, snelle levering

De productie van containers gebeurt volledig in eigen huis. Onze professionele vakmensen beschikken over uitgebreide kennis en ervaring.

Kwaliteit en service

De robuuste containers van PW Container worden geheel naar wens geproduceerd, afhankelijk van waar u de container voor nodig heeft.

Uw container op maat kopen

Zoekt u een portaalcontainer, afzetcontainer of ander type container van superieure kwaliteit, mét de zekerheid van een uitstekende service?

Afzet containers

Onze robuuste maatwerk afzetcontainer met doorlopende stalen spanten is ijzersterk. Uitermate geschikt voor het inzamelen, vervoer en transport van o.a. bouwafval, sloopafval en tuinafval. PW Container levert afzetcontainers, afzetkippers en laadvloeren, met of zonder rolkleden en klapnetten, voor elke toepassing, in elk formaat!

Container op maat

Van A-Z maatwerk! Bij ons kunt u uw product tevens volledig naar wens af laten werken. Waar nodig voorzien we uw container van uw logo, de nodige veiligheids- en markeringsstickers én spuiten we uw containers in onze eigen werkplaats in de gewenste kleur(en). Wat uw wensen ook zijn; niets is ons te gek! PW Container produceert containers die geschikt zijn voor een portaalarmsysteem, kabelsysteem, kettingsysteem, of haakarmsysteem.