Portex Holland

Meld je aan voor onze nieuwsbrief...

Uw BigBag en- asbestzakken specialist

Portex Holland is een toonaangevende groothandel in hoogwaardige bigbags en asbestzakken, met een passie voor service. Of u nu kiest voor maatwerk of voor levering direct uit voorraad, bij Portex Holland bent u altijd gegarandeerd van het beste product voor de laagste prijs.

Met een breed assortiment en een constante voorraad standaard bigbags, container bags en asbestzakken, bent u bovendien ook nog eens verzekerd van een snelle levering. Bestelt u liever niet te veel in één keer? Wij houden het graag voor u op voorraad. Gewoon, service van de zaak. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bigbags Voedingsindustrie

Een ieder die zich bezighoudt met opslag of vervoer van groenten en fruit, weet dat een optimale conditionering gedurende het logistieke traject ontzettend belangrijk is voor de kwaliteit. Onze geventileerde big bags worden zodanig geweven, dat luchtstrepen c.q. ventilatiegaten ontstaan. Daardoor staan de producten in de big bag direct in verbinding met de juiste omgevingstemperatuur en atmosfeer.

Big Bags industrie

Op zoek naar een big bag om uw stortgoed of grondstoffen te vervoeren? Portex Holland levert big bags in vele varianten. U kunt voor elke toepassing bij ons terecht! Een big bag, ook wel big bag, FIBC, PP-bag, bulk bag, bulk zak of Jumbo bag genoemd, is er in vele soorten en maten. De manier waarop u het gebruikt en voor welke toepassing het is, is echter van doorslaggevend belang bij het kiezen van de juiste big bag. Portex Holland helpt u daar graag bij!

Asbestzakken

Bent u gespecialiseerd in het verwijderen van asbest? Dan weet u als geen ander welke voorzorgsmaatregelen, veiligheidseisen en milieuregelgeving daarbij komen kijken. Met de asbestzakken en asbestfolie van Portex Holland, kunt u veilig en verantwoord asbest weghalen, afvoeren en storten!