Meld je aan voor onze nieuwsbrief...

mondipal-kunststof-pallets-kunststof-kratten

Plastic pallets en kunststof kratten

Mondipal is leverancier van kunststof pallets, kunststof containers, bakken en kratten. Producten die het verpakken en vervoeren eenvoudiger en efficiënter maken. Het Mondipal assortiment is zeer breed; van one-way lichtgewicht pallet tot heavy duty pallets voor meermalig gebruik. Van kleine kunststof kratten tot groot volume containers. Mondipal staat voor duurzaamheid, kwaliteit een goede service en betrouwbaarheid. Een wereld aan oplossingen, waarvan u op deze website een indruk krijgt.

Plastic Pallets

Plastic pallets hebben veel voordelen ten opzichte van houten pallets. Plastic pallets splinteren niet, nemen geen vocht op en zullen ook niet gaan rotten. Hierdoor worden deze pallets vriendelijker voor de gebruiker. De plastic pallet kent geen onderhoud en ziet er aantrekkelijker uit m.b.t. een houten pallet. Wist u dat de plastic pallet eindeloos mee gaat en ook nog eens milieuvriendelijker zijn?

Gebruikt

Wist u dat wij gebruikte pallets en kratten hebben, bekijk ze allemaal op onze “gebruikt” pagina.

Marktplaats

Mondipal koopt vaak grote partijen pallets en kratten op en bieden deze dan aan via Marktplaats.

Contact

Geïnteresseerd geraakt in een van onze producten? Neem direct contact met ons op.

Kunststof kratten

Mondipal levert veel verschillende kunststof kratten, deze zijn vaak de beste oplossing. De kratten zijn makkelijk te stapelen zonder ruimteverlies. Onze assortiment bestaat uit verschillende plastic kratten denk aan, fruitkratten, industriekratten, pluimvee kratten, viskratten en vleeskratten. Wilt u weten waar onze kratten nog meer voor gebruikt worden, neem een kijkje op onze website.

Palletboxen

Mondipal levert kunststof palletboxen. De plastic boxen staan voor duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. Maar er zijn nog meer voordelen.

Onze palletboxen zijn gemaakt van sterk materiaal en zijn beschikbaar in diverse maten. Palletboxen zijn ideaal voor diverse soorten opslag en zijn eenvoudig te verplaatsen. Kunsstof palletboxen zijn er in veel soorten en maten. Bekijk de palletboxen op onze website.

Gebruikte pallets en kratten

Wist u dat wij vele gebruikte pallets en kratten hebben,
bekijk ze allemaal op onze “gebruikt” pagina.