Holland Health Group

Groothandel, fabrikant en importeur van gezondheidsproducten

Met de focus op natuurlijk en gezondheid heeft Holland Health Group diverse bedrijven die hierin actief zijn. Met de importeur en distributeur Nature’s House BV worden producten ingekocht en verhandeld aan drogisterijen, gezondheidswinkels en groothandels. Met Healthy Retail BV ligt de focus op de winkels en eindconsument met o.a. producten als alcoholtesters en drugstesten, maar ook online webshops en een fysieke winkel Kruiden & Zo.

Nature’s House BV

Nature’s House is een veelzijdige en onderscheidende importeur en distributeur van natuurlijke cosmetica, gezondheidsproducten en voeding. Met verschillende merken als Marcus Rohrer Spirulina, Argiletz klei, Dr.Bronners, Biosolis, Para’Kito, Neobio en Herbelle worden drogisterijen, gezondheidswinkels en natuurvoedingswinkels geleverd vanuit het eigen magazijn in Ermelo. Nature’s House is actief in de Benelux en belevert klanten als Holland Pharma en Unipharma en ketens als Kruidvat en Holland & Barrett. Daarnaast wordt met een actieve buitendienst de individuele drogist bezocht.

Cosmetica

Cosmeticaproducten op basis van de natuur, zonder belastende stoffen die uw huid of het milieu kunnen schaden.

Voeding

Natuurlijke Voeding neemt steeds meer toe. Wij kiezen voor voeding dat op een zo vriendelijk mogelijke wijze voor de natuur is bereid.

Supplementen

Voedingssupplementen als pillen, poeders, druppels, capsules of drankjes als aanvulling op de dagelijkse voeding.

Contact

Ben je geïnteresseerd geraakt in 1 van onze diensten of producten, neem dan nu via de mail of telefonisch contact met ons op.

Healthy retail BV

Healthy Retail houdt zich bezig met verschillende soorten zelftesten, van alcohol-, zwangerschap-, ovulatie tot (multi) drugstesten. Healthy Retail is eigenaar van Medi Marketing en verschillende webshops. Healthy Retail richt zich met haar producten op zowel consumenten als winkels. Wij doen dit vanuit ons kantoor en magazijn in Ermelo met een eigen team mensen die dagelijks tijdens kantooruren per telefoon en e-mail zijn te bereiken en uw vragen kunnen beantwoorden. Kijk eens op www.zelftestershop.nl voor meer informatie.

Ons Team

Bestaat uit enthousiaste werknemers zowel op kantoor als in  het magazijn met kennis van de producten waar de dagelijkse activiteiten plaatsvinden. Tevens beschikt Nature’s House over een actieve buitendienst die door heel Nederland reform-, en drogisterijwinkels bezoekt.

CONTACT

Ben je geïnteresseerd geraakt in 1 van onze diensten of producten neem dan nu contact met ons op.

Lokhorstweg 28
3851 SE Ermelo
T: +31 (0) 341 495424

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van: 08.00 uur – 17.00 uur