Meld je aan voor onze nieuwsbrief...

uw specialist voor short sea services naar en van Groot Brittannië, Duitsland en de BeNeLux.

A2B-online biedt een professionele en flexibele trailer, container en verscheping service voor uw volle- en deel ladingen van en naar Groot Brittannië. Vanuit de BeNeLux en Duitsland verzorgen wij een dagelijkse dienst op basis van eigen trailers, containers. We vertrekken met eigen schepen dagelijks vanaf Moerdijk naar verschillende havens in Groot Brittannië en vice versa.

A2B-online trailers

A2B-online biedt een professionele en flexibele service voor zowel deel zendingen als volle trailers van en naar Groot Brittannië. Vanuit Nederland, Duitsland en België verzorgen wij een dagelijkse dienst op basis van eigen trailer materiaal.

Onze vloot bestaat uit ruim 450 modern uitgeruste tautliners en mega trailers, tevens beschikken wij over eigen trekkers en chauffeurs. De A2B-online kantoren in Waddinxveen en Felixstowe/UK coördineren de gehele operatie van A naar B. Lees er alles over op onze website.

A2B-online container.

Onze terminal in Moerdijk is ideaal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen.

Waarom verschepen via Moerdijk
Het verschepen van lading vanaf Moerdijk verlaagt de truckingkosten aanzienlijk. Het voordelig verschil in kilometers voor ladingen vanuit het oostelijk binnenland bedraagt 31 kilometer ten opzichte van de dichtstbijzijnde short sea terminal in Rotterdam. Daarbij komt, dat Moerdijk buiten het filegevoelige en sterk belaste snelwegennet rond Rotterdam ligt. Dit alles leidt ertoe, dat we een kostenefficiënte planning kunnen creëren en CO2-emissies verlagen. Hierbij is ons voordeel uw voordeel! Lees er alles over op onze website.